Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

dinsdag 22 april 2014

Tandarts, internet, dat soort kwellingen

Omdat Els gisteren een vulling uit een tand verloor moesten we vandaag eerst op zoek naar een tandarts. We hebben er een gevonden, niet te ver van de haven. Helaas heeft hij op korte termijn alleen tijd voor een noodreparatie, dus morgen ook nog hier voor de noodreparatie. Verder vandaag na een regenachtige ochtend een prachtige dag. Eerst na tandartsbezoek een wandeling door Blankenberge gemaakt, leuk plaatsje wel, met uitzondering van de geweldig lelijke flats langs de kust.
Daarna is Els nog wat boodschappen gaan doen en kijken wat er zoal aan lekkers te halen is hier, en ja, het is Belgiƫ, dus we hebben weer ruim lekker proviand.
In de tussentijd heb ik me op internet gestort en met de onvermijdelijke Windows frustraties het blog aangepast. Vanaf nu zien jullie in het beginscherm de laatst beschikbare track uit ons navigatieprogramma. Wanneer we ergens weer aankomen zal ik dat weer aanpassen als er wifi beschikbaar is. Verder is er een link naar marinetraffic bijgekomen waar je indien aanwezig meer over onze tracks en vaargeschiedenis kan zien. Kijk maar eens rond en laat weten wat je er van vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten