Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

woensdag 17 juni 2015

Een zomers uitstapje


Eindelijk heel mooi weer, dat is de afgelopen tijd wel anders geweest.
Hier vlak bij de haven is een "Jardin Exotique" een prachtig aangelegde tuin met planten uit de hele wereld, op en rond een ruige typisch Bretonse rotsformatie.
Omdat het schoonmaken van de boot wat veel van de rug gevergd had, bijna een week plat, maar het stormde toch dus dat maakt het dragelijk, vandaag maar weer eens aan de wandel, een soort revalidatietripje...
Dat werd dus die Jardin. Nou, je hoeft echt niet helemaal naar de Carieb te zeilen, hier in Bretagne is het zeker zo mooi.
Behalve het weer zijn er meer redenen dat we meer wandelen dan zeilen. Het thuisfront vraagt even wat meer aandacht, mijn moeder ligt in het ziekenhuis, dat geeft toch wat zorgen. En de verkoop van mijn huis wil ook niet echt vlotten. Omdat we de auto hier hebben staan en daardoor indien nodig weer snel thuis kunnen zijn blijven we hier nog even. En als je langer in een haven blijft is het liggen per dag ook een hoop goedkoper.
Dus als we varen zullen het dagtripjes hier in de baai zijn, wat een een heel goede oefening in het navigeren in rotsachtig gebied met enorme getijverschillen is. De uitdagingen blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten