Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

dinsdag 23 juni 2015

Nee, we zijn niet in de Pacific

Het is een jaar van veel wisselingen en onzekerheden. Eén zekerheid hebben we, we zijn gelukkig met het leven aan boord en willen dat niet opgeven. Blijven de onzekerheden. Mijn huis blijkt moeilijker te verkopen dan we dachten, waardoor de financiën een beetje onder druk staan en ook gaat het met de gezondheid van mijn moeder wat minder.
Dit heeft ons doen besluiten om even pas op de plaats te maken. Wij blijven hier in Roscoff dit seizoen liggen, want als je een seizoen blijft liggen is het havengeld een stuk minder dan per dag betalen en het is een prachtige plek om zo af en toe een tochtje te maken en de omgeving te verkennen. zowel per boot als per auto.
We kunnen ons zo langzamerhand wel al als Finistère-kenners beschouwen, want zo heet het stukje Bretagne waar wij liggen. Als je hier wat langer bent en langs de kusten rijdt en wandelt zie je zoveel moois, een van de mooiste kusten die wij kennen, zoals je ook op de bovenstaande foto weer ziet. Het is een aaneenschakeling van prachtige baaien, meestal een soort rotsige delta van hele kleine riviertjes die vanuit het hoger gelegen Bretagne naar zee stromen. Maar in die delta's vind je de prachtigste en meest stille stranden die je je voor kan stellen. Er is verder niets, alleen maar mooie natuur zonder frietkot of wat dan ook. En daar genieten wij zo van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten