Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

donderdag 7 augustus 2014

Pas op de plaats

Ja hoor, nog steeds in Roscoff. We zouden vanmorgen weg gaan naar l'Aber Wrac'h. Het was ook een prachtige dag, maar het weer ziet er op de langere termijn wat minder uit en wat we in de pilot lazen en vooral ook van andere zeilers hoorden is l'Aber Wrac'h een net iets mindere haven dan hier in Roscoff. We hebben hier een (gratis) busje naar het dorp, geen supermarkt maar wel alle kleine winkeltjes voor de dagelijkse levensbehoeften. Dus besloten we hier wat langer te blijven tot we met mooi weer de westkust van Bretagne kunnen ronden. Vandaag de fietsen maar eens tevoorschijn gehaald en naar St Pol de Leon gefietst, 5 km heuvel op heuvel af en weer terug ook! We zullen niet aankomen deze reis.
Het is zo goed om volkomen te onthaasten, om met Henk de Velde te spreken: "nergens is ook ergens". Op een reis als deze vind je echt de rust om zonder enige tijdsdruk te genieten van waar je bent. Dus we blijven hier een tijdje hangen. De baai van Morlaix wat bekijken, met fiets, bus en misschien zelfs trein de omgeving echt te gaan beleven. Dat is echt reizen, niet van hot naar her varen, maar beleven waar je bent. Blij dat we hier samen de rust voor kunnen vinden.
We houden jullie op de hoogte, en zullen de komende tijd ook wel de gelegenheid vinden om weer wat meer foto's op het blog te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten