Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

dinsdag 11 juni 2019

Sneek, na een geweldige Dartsailer meeting in Galamadammen.
We liggen nu in Sneek, pal onder de Waterpoort, een iconisch plekje voor Friesland minnende watersporters. En nu nog heerlijk rustig! We zijn hierheen gevaren via IJlst, druilerig, maar best mooi.

Het afgelopen Pinksterweekend hadden we de voorjaarsmeeting van de Dartsailer club in Galamadammen. Dat was ook weer heel gezellig, oude bekenden weer spreken en ervaringen uitwisselen. Elkaars boten bekijken, hoe heb jij dit gedaan en zou dat niet beter zo zijn, dat soort dingen.

We zouden zaterdag met z'n allen met een skutsje gaan zeilen, maar toen was het windkracht 8B, niet echt skutsjesweer. Maar zondag waren de weergoden ons goed gestemd. Een heerlijke zeiltocht over de Fluessen naar Woudsend, daar lekker lunchen en weer terug naar onze eigen Dartsailers. 's Avonds captainsdinner in restaurant Galamadammen, verrukkelijk. De volgende dag ging iedereen weer zijns weegs en wij een dagje later naar Sneek. Zoals ik al zei een mooi tochtje, met als beloning een prachtige plek midden in Sneek onder de Waterpoort. Hier blijven we weer een paar daagjes. Beetje shoppen, nieuw KPN digitennekastje scoren, het oude heeft de geest gegeven, en zien om enige totaal versleten spijkerbroeken te vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten