Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

woensdag 7 mei 2014

Le Tréport, wandelen en vis

Gisteren was een verregende dag waarop we behalve de noodzakelijke boodschappen niets gedaan hebben, beetje lezen, 's avonds onze eerste DVD gekeken, dat soort dingen.
Maar vandaag was het mooi zonnig weer, wel erg winderig. We zijn gaan wandelen, met het kabelbaantje naar boven op de krijtrotsen, prachtige vergezichten over zee en Tréport. Weer terug beneden het plaatsje verder bekeken, er is ook een stationnetje waar zowaar een paar keer per dag een treintje vertrekt. Een leuk idee om morgen te gaan doen, want we hebben het hier zo naar onze zin dat we wat langer blijven.
Na uit de wind en in de zon een Ricard op een terrasje naar de vismarkt gegaan. Daar twee vers gevangen kleine tarbotjes gekocht en wat schelpjes voor bij de borrel aan boord. Wat hebben we het goed! Tijdens het koken verdween ineens de walstroom, balen, want we hadden de oven nodig. Na het nodige onderzoek in de electrakastjes op de steiger bleek niet alleen de zekering bij ons eruit te liggen , maar ook die in de hoofdkast voor de helft van de haven. Gelukkig waren alle kasten gewoon te openen, dus even later deed alles het weer. Alleen onze oven niet, die bleek de oorzaak van de problemen. Dus de gratin maar gewoon in een pannetje. Het smaakte er niet minder om, vooral met die heerlijke tarbotjes.
We zullen wel op zoek moeten naar een nieuwe oven, want een vers gebakken broodje 's morgens is toch wel erg lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten