Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

woensdag 28 mei 2014

Op de kermis moet je ervoor betalen

Vandaag naar cherbourg , een tocht van 35 mijl,valt wel mee en ik wil een beetje langs de kust varen, dat kijkt zo leuk.En dat is ook zo,als we de haven uit zijn zetten we het grootzeil en het gaat heerlijk,,,,,Maar dan komen we richting Barfleur,,,zeil eraf in dikke golven en.        Oh oh wat zien we verderop ,,,,dat ziet er uit als vuile zee,,,en dat blijkt het te zijn.
Wind tegen stroom,,,ongelooflijk wat gaat dat te keer ,,diepe dalen en hoge pieken,,en ik ,,ik zit beneden en wil het niet zien,,dan lijkt het niet zo erg,,,en Tim,,die staat te sturen en heeft het onder controle maar vind het ook wel erg spannend,,dan slaat bij mij de zee toe en lig ik met een emmertje in t stuurhutje op de vloer,,denkend aan wat Tim gezegt heeft,,,,ooit stopt dit,,,en uiteindelijk is dat ook zo,,,en een maal in de haven en na een lekkere warme douche,,,,heb ik gewoon weer een grote mond om lekker ff te gaan eten want dat hebben mijn kanjer en ik wel verdiend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten