Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

maandag 7 juli 2014

Dahouët

Een haventje wat je pas ziet als je in een droogvallend klein bochtig invaartje de bocht om gaat. Klein is dus echt klein
De bezoekerssteiger was al vol, er lagen twee engelse jachten, een franse klassiek soort logger en wat klein grut. Maar gelukkig zag de havenmeester ons binnenkomen en wees ons een box van kennelijk afwezige autochtonen.
In St Cast hadden we al een beetje kennis gemaakt met een ouder engels stel die in een heel oude Fisher 30 varen. We kwamen ze steeds al eerder tegen, op Guernsey, op Sark, op Jersey en in St Malo. Steeds maar weer die ouwe fisher.
Zij zijn vandaag ook naar Dahouët gevaren, een beetje gelijk op, dus vanavond maar een een biertje gaan drinken bij ze aan boord. Heel gezellig en veel verhalen over hoe en waar zij en wij gevaren hebben.
Morgen maar eens kijken hoe het er hier verder uitziet. Hopelijk is het dan droog want tijdens het varen was het mooi weer, maar nog niet afgemeerd en opgeruimd of het begon te regenen. Maar we zien wel, de zon kan niet altijd schijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten