Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

dinsdag 1 juli 2014

Dinsdag wasdag

Kleine variatie moet kunnen, we zin per slot van rekening buiten de gewone gang van alledag. Maar ook aan boord gaat natuurlijk het gewone leven zijn gangetje. Dus vanmorgen met een volle wastas naar de wasserette en na een dik uur weer alles schoon en droog aan boord.
De middag gebruikt om in St Servan het Kaap Hoorn museum te bezoeken, gevestigd in een oude vestingtoren. Een prachtige verzameling scheepsmodellen, schilderijen en andere memorabilia over de vaart rond Kaap Hoorn, met de verhalen uiteraard.
Buiten gekomen bleek op de boulevard langs de baai van St Servan een rommelmarkt (brocante...) te zijn. Leuk maar we hebben ons in kunnen houden om prullaria te kopen. Wel een lekker biertje op het terras genomen. Geen zon, wel droog en aangename temperatuur. Morgen gaat Els met haar oude schoolvriendin Marga die hier in de buurt woont de grote supermarkt in om de voorraden weer aan te vullen en gewoon lekker te shoppen. Ik ga de motor weer eens onderhouden, de schroefas begint wat meer te lekken dus daar moet ook ff naar gekeken worden. We vervelen ons dus nog lang niet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten