Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

dinsdag 30 september 2014

5 Maanden en 26 havens verder

Met mijn oog gaat het weer een stuk beter, het wordt toonbaarder. Vandaar nu eindelijk een overzichtje van de reis tot nu toe.
We hebben sinds ons vertrek op 10 april uit Katwoude in totaal 710 zeemijl (ong. 1315 km voor de landrotten) afgelegd in 26 vaardagen, vandaar de 26 havens. We hebben dus ook heel veel stilgelegen, wat betekent dat we zoveel moois ontdekten dat we er langer van wilden genieten. Op de foto is de track van de reis tot nu te zien.
Als je deze track in detail wil bekijken op je eigen google earth stuur dan een berichtje, dan stuur ik je het kmz-bestandje per mail.
Nu zijn dus de laatste weken van de eerste etappe aangebroken. Weken die gevuld gaan worden met de boot winterklaar maken, luieren, de gewone huiselijke beslommeringen als wassen, boodschappen etc, uitstapjes in de omgeving en dat soort dingen.
De treinkaartjes voor de thuisreis hebben we al aan boord.
Op 29 oktober schepen wij in op de TGV richting Parijs, dan de Thalys naar Rotterdam en vervolgens de Intercity naar Utrecht. We zijn dan in één dag terug waar we 6 maanden geleden vertrokken. Best bizar eigenlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten