Waar is de Seawitch nu


Onze laatste track:

Onderweg

Onderweg

Pagina's

vrijdag 26 september 2014

FF schrikken.

Gisteren opgestaan, beetje rood oog. Gaat wel weer over.... Maar vanmorgen, echt volledig bloeddoorlopen, en zoveel zuip ik toch ook weer niet. Dus even bij de pharmacie langs: "Oh mais non monsieur, c'est mieux que vous allez au clinique". Afin, uitgelegd dat we geen vervoer hebben en dus de clinique, die zoals alles hier net even buiten de stad is, nogal moeilijk te bereiken is.
De lieve mensen hadden daar begrip voor en belden de plaatselijke oogarts, een paar 100 meter verderop. Ja hoor, ik kon gelijk even langskomen. We moesten wel even wachten in de salle d'attente, wat klinkt dat toch mooier dan wachtkamer hè, maar het wachten is hetzelfde hoor...
Die oogarts heeft de zaak eens even goed bekeken, maar pas de problème, er is een adertje gesprongen maar het kan geen kwaad. Je loopt er een week of twee bij alsof je persoonlijk aan het artisjokkenoproer hebt deelgenomen (dat speelde hier vorig weekend), maar dan moet het over zijn. Druppeltjes bij de pharmacie gehaald, en ja, nog even als vechtersbaas eruit zien. Heb er gelukkig verder geen last van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten